The Wave House

Situated on a challenging sloped plot, an elegant and contemporary home was achieved with a focus on warm oak, aluminium, steel and glass.

The home captures the expansive and serene views of the ocean, spaces outdoors incorporate modern landscaping and beautiful lighting. Hidden beneath the lawned garden, the property features a triple garage, that includes space for a games room.

A sleek and functional kitchen was achieved featuring grey floor to ceiling units incorporating a concealed larder and a contrasting white centre island with an acrylic worktop.

The floors are connected by a steel staircase clad in oak with a seamless glass balustrade. On the lower floor, there is a wellness suite featuring a steam room and sauna.

Ease of maintenance and efficiency were paramount for the finishes and systems within the home. There is decorative and functional automated lighting operated with timers and sensors throughout. The audio visual allows you to enjoy media in every room providing quality sound and beautiful design.